HogtieBanner.jpg (17375 bytes)

    Milyen eszközökkel élhetünk e titkos szenvedélyünknek    

A lehetőségek szinte határtalanok. De azért akármilyen ingyombingyomokat találnak ki, a legfőbb eszközök akkor is a következők:

Kötél: Node az sem mindegy milyen, nem jó ha kiszalad a tag az istállóba, leveszi a tehénről, azt viszi be az asszonynak :)) Na poént félretéve, a legjobb a fonott műszálas vitorláskötél(a sodort típusú kötél is jó, de az egy idő után felbomlik). Legyen a kötél lehetőleg 5-7 max. 9 mm széles, félpuha. Hogy az gyakorlatban mit jelent? Félbehajtod, és a félbehajtást két ujjad közt összeszorítva, csak 1-max.2 mm széles kis rés marad, de az a legjobb ha nem is marad rés. Kemény belsejű kötéllel ezt nem lehet megcsinálni, és azok általában nehezen is csomózhatók, és a bőrön is nyomot hagynak, kellemetlen... stb. Ha gyakrabban szeretnél a témával foglalkozni, javaslom vegyél minimum 8 méter kötelet, és vágd el(a végeit melegíts le és tekerd be szig. szalaggal mert idővel felbomlik!) 3-3-2 arányban. Soknak tűnik, de ha kipróbálod, egy átlagos nő két csuklója rendesen(és nem utolsósorban hatásosan) összekötözve kényelmesen felvesz 3m, 6-7 mm vastag kötelet.(de az igazán sokoldalú és élvezetes játékhoz nem árt ha van 15m, akár többféle is). Akkor még nem számoltam a bokáját, ott mivel vastagabb még többet felvesz. A műszálas kötél előnye hogy könnyen kibogozható, de aránylag jól is csomózható. Talán még annyit a kötélhez, hogy a legáltalánosabb, és legtöbb lehetőséget nyújtó eszköz a játszadozásban, mivel szinte bármely másik funkcióját képes helyettesíteni. Ha ez megvan, már csak egy csinos, és minden jóra kapható lányt kell keresni a dologhoz, és jöhet az izgalmas móka :) Egyszerű és nagyszerű, szerintem a játszadozás tökéletes eszköze, mivel bármi kivitelezhető vele... :)

korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)korszov_mod.JPG (3796 bytes)

Kötél:

AN46-08_middle.JPG (78974 bytes)
kotel_sample_chrissy.JPG (45280 bytes)
afp0202366.jpg (44337 bytes)dka_sample134.jpg (40091 bytes)
*****************************************************************************************

Rongycsík vagy selyemsál: Tény hogy sokkal erotikusabb vizuális hatást kelt mint a kötél, és kevesebb nyomot is hagy a bőrön, de meg is kéri az árát. Nehezen bogozható, és piszkosul bomlik, rosszabb esetben el is hasad. Fényképezéshez vagy kimondottan érzékeny bőrhöz jó, de hosszabb távú gyakorlatias játékokhoz nem javaslom. Persze itt kivételt képez a szem és a száj bekötözése(szintén csak vizuális élmény céljából, mert többet nem bír ki és az alany hangját sem fogja meg rendesen), mert ahhoz szintén nagyon tetszetős. Azért mindenképpen érdemes egyszer kipróbálni akár így, akár úgy.

Rongycsík vagy selyemsál:

rongycsik.jpg (30658 bytes)
rongycsik2.jpg (39151 bytes)

*****************************************************************************************

Harisnya: Nagyon alattomos egy anyag, egy darabig nyúlik, aztán mint a lakat, lezár. És piszok erősen ellenáll a tépésnek. Én is csak akkor jöttem rá mennyire hatásos, mikor hátrakötöttem vele a volt barátnőm kezeit, és ahova a csomót kötöttem, még 5 percnyi tépés után is ott volt. Pedig csak szimplán kötöttem össze, és csak egyszer tekertem körbe. Viszont nagy hátránya hogy egyszer használatos, ha egyszer csomót kötsz rá, azt nem lehet eloldani többé, csak levágni maximum. Így nem javaslom a még használatra szánt harisnya alkalmazását ilyesmire. Valami ócska, amúgy is kuka sorsú darab pont megfelelő. Ezt is javaslom kipróbálni, szintén egész erotikusan mutat egy nőn :)

Harisnya:

008.jpg (23877 bytes)
*****************************************************************************************

Műanyag ragasztószalag: Az összes hétköznapi módszer közül a leggyorsabb, és párszor körbetekerve a leghatásosabb.
Én ugyan csak egyszer próbáltam a partneremen, de azóta sem láttam olyan masszívan összekötözött nőt. A csuklóit még csak mozdítani sem tudta, nemhogy megpróbálni kiszabadítani. Ha valaki inkább az élménynek él, és nem sokat foglalkozik az eltávolítás gondjaival(persze akire tekered az is így vélekedjen!), az nyugodtan alkalmazhatja a száj betapasztására, eszméletlen hatásos(Egy apró trükk: Mielőtt betapasztod a partner száját, valami pont méretes rongyot gyűrj össze ami jól kitölti a szájüregét, és óvatosan tömd a szájába, így nem tudja majd a nyelvével belülről piszkálni a tapaszt). Persze sajnos a ragasztószalagnak is van hátránya, a ragasztóanyag leválik a műanyagszalagról, és a bőrről elég nehéz levakarni. A kényszerű epilálást hogy ne is említsem :) Ezt csak az próbálja, aki az apróbb fájdalmaktól is eltekintve elhivatott a téma iránt :)

Műanyag ragasztószalag:

ragszalag_aria.jpg (23252 bytes)
*****************************************************************************************

Bilincs: Tökéletesen gyors és biztos, bizonyos beállításokban nagyon művészi is. Úgy láttam a neten, 2500-3000 Ft-ért vesztegetik a szexshopok, de véleményem szerint olcsó kínai lemezvackot nem érdemes tartani, mivel a bilincses játék élményét... Azt mondom, ha valaki a párjával/partnerével nem sajnál a titkos hobbijukra áldozni, vegyen inkább egy márkás igazi bilincset, mert csak egyszer kell megvenni, és egy életen át színesítheti a játszadozást.

Igazi, szinte elnyűhetetlen bilincsekről itt láthatsz képeket:  Klikk ide!

És ami egy az egyben a vésznyitós szexshopos játékbilincsek ellen szól:
- Most őszintén, ki olyan hülye hogy a párját hátrabilincseli, aztán a kulcsot elveszíti?! :) Ezt azt hiszem elfelejthetjük mint a shopos bilincs előnyét :)
- A vésznyitó egyszerűen elrontja azt a tudatot és játékos szándékot, amiért kedvesünk kezére tettük a bilincset, még ha esze ágában sincs levenni.
- Az igazi bilincsek nehezebbek, nem gagyi lemezből készülnek mint az alábbi szőrmében látható változatok, hanem minimum spiáterből vagy acélból.
- Műszakilag gagyik, a zárszerkezetet az igazi bilincsekével szemben nem egy 3 fogas acéllap, hanem egy vacak kis fogaskerék adja. Ha eltörik, kidobhatod :)
- Az igazi bilincsek tapintásra, mozgatásra, játékos szabadulási kísérletkor sem lötyögnek illesztéseknél, sokkal masszívabbak, kedvesünket is magasabb fokú kiszolgáltatottság érzéssel ajándékozhatjuk meg ha megtiszteljük azzal, hogy nem egy gagyi bilincset teszünk a kezére. Az efféle játékban a domináns félnek is fontos a tudat, ha a hölgy kezét hátrabilincselte, akkor az 100%-os bizonyossággal addig maradjon ott amíg csak a játék tart :) Egy szó mint száz, értelmetlen olcsójancsiskodni az ilyesmivel. Ne feledjük, ez a játékszer évtizedekig játék marad egy kapcsolatban ha nem kacatot veszünk.

Szexshopos bilincsek csak azoknak akik az abszolút minimális árra törekednek, de ezesetben ne is várják el a bilincs igazi élményét

KimeloBilincs.jpg (32271 bytes)

Szőrme nélkül látható "sima" szexshop-os vésznyitós bilincs, az előzőekkel azonos "műszaki tartalommal" szemmel látható a vékony lemez kivitel :)))

HCuff.JPG (17583 bytes)

És végül néhány igazi bilincs, ilyesmiben érdemes gondolkodni ha igényes és dekoratív játkszerre vágyunk.
(külön ilyen bilincsekről is láthatsz bemutató oldalt,
Klikk ide!)

hc_m100_2980.JPG (12268 bytes)hc_m100_2951.JPG (11121 bytes)
hc_M1ov_3035.JPG (12306 bytes)hc_300_IMG_3088.JPG (17409 bytes)
guests2009-03200003.jpg (25886 bytes)amiresz6_hc2.jpg (25613 bytes)

Tévedés ne essék, ezeken a képeken egy hálószobai játékhoz rózsaszín felületkezelt, ám a hatóságiakkal azonos, tökéletesen biztonságos csak kulccsal nyitható bilincs látható. :)  Érdekes, több képért és további érdekes infókért Klikk ide!

hc_pink_2909.JPG (11486 bytes)hc_pink_2913.JPG (13902 bytes)hc_pink_2918.JPG (14348 bytes)hc_pink_2924.JPG (12747 bytes)

*****************************************************************************************

Ujjlakat: Kéz és lábujjak összebilincselésére alkalmas aprónak mondható, de kegyetlenül masszív és biztonságos kis eszköz. Jómagam is a hölgy lábujjain látható változattal rendelkezem, ajánlom mindenkinek, teljesen biztonságos és túlzárás ellen is védve van. Egyik legjobb kombináció ha kedvesünk szereti a fémet, kezeit bilincseljük hátra, nagylábujjait lakatoljuk össze az alábbi módon. Játékos fogva tartáshoz és kényeztetéshez fantasztikus, de helyhez rögzítéses esetben ágyvashoz, vagy bármilyen fix ponthoz hozzá lehet vele bilincselni kedvesünk lábujját. Ha van egy jó ágy ahol ez terpeszben is megtehető, jobb egyből kettőt is beszerezni. Bondage-on túl még nagyon hasznos eszköz lábkényeztetésekor is. Nekem már volt olyan hölgy ismerősöm, aki kérte és imádta lábujjai nyalogatását - izgatását, de csiklandós volt és gyakran akaratlanul rugdalózott. A problémát tökéletesen megoldja beszoktatás idejére az ujjlakat, teljes biztonsággal izgathatjuk kedvesünk talpait, lábujjait. Ugyan jelenthet némi akadályt, de legalább olyan izgalmas látvány is, és fő a biztonság. :) Több kép ujjlakatokról: Klikk ide!

Ujjlakat:

ujjlakat_mod.JPG (28319 bytes)

Mérete egy kézbilincshez viszonyítva:

toe_lakat_60701_10_mod.JPG (14684 bytes)
*****************************************************************************************

 

Kényszerzubbony: Az erotikában?! Naná! Gondoljuk csak végig.. Nem hagy nyomot, szívünk hölgye teljes biztonsággal, de komfortosan van kiszolgáltatva.   Hozzá lehet férni a nemi szervekhez(így akár szeretkezni is tud kényszerzubbonyban), és nincs helyhez kötve, akár fel is tud a állni benne. Tehát a mellei kivételével szinte minden elérhető. Természetesen az is megoldható hogy a hölgy mellei is szabadon legyenek, mivel léteznek laktációs kényszerzubbonyok szoptatáshoz, vagy fejéshez. Ha a kényszerzubbonynak szánt ruhaneműt nem sajnáljuk, ezt akár magunk is megvalósíthatjuk. Mellnél kivágunk kedvesünk kebleihez igazítva két külön, vagy egy összefüggő rést, és kész is. Véleményem szerint olyan nő 99,9%-os bizonyossággal nem létezik, aki ha már felveszi és szereti viselni a kényszerzubbonyt, ne imádná ha a viselés során símogatjuk, szopjuk a melleit. Tegyük is meg neki, hiszen a kebleket nem csak az utódgondozásért, hanem a gyönyörért is adta a hölgyeknek a természet. Használjuk ki a kényszerzubbonyban rejlő örömszerzési, és játék-lehetőségeket.
Node honnan szerezhetünk kényszerzubbonyt? Bizonyos külföldi forgalmazó oldalak vannak, de elég borsos árakat kérnek http://www.maxcita.com/pcatrooms.htm :)
Inkább egy erős, a hölgy felsőtesténél 1-2 számmal nagyobb pulóverből perfekt kényszerzubbony varázsolható. Érdekel hogyan?! Vetesd fel az "áldozatoddal" a pulcsit, mindkét kezéről 5-10 centire lógjon le a pulcsi ujja. Azután vékony madzaggal tekerd körbe minél többször közepesen szorosan a csuklóin, hogy a csuklóján ne csúszhasson el az anyag(ez a legfontosabb)! ha igazi hatást akarsz, ugyanezt tedd meg a könyökei felett is, és a derekán is a pulcsi alja felett körbe köthetsz egy madzagot. Ezt követően jobb kezét balra, bal kezét jobbra húzd hátra a pulcsinál fogva, és a lelógó 5-10 centit jól kösd össze hátul. És kész. Ha nem akarod hogy nagyon mocorogjon, elöl a két párhuzamosan levő karját még összetekerheted egy hosszabb madzaggal.. Próbáld ki, ha jól csinálod meg sem fog tudni moccanni benne! :) Személy szerint olyan eredményt értem el a dologban, hogy a hölgy először 5 percig vadul tépte, de csak elfáradt, egyéb nem történt. Hajrá! :)

Kattints ide vagy az alábbi képekre a kényszerzubbony bemutató oldalara való belépéshez!

12m_mod.JPG (31713 bytes)02_mod.JPG (40102 bytes)IMG_0099.jpg (34663 bytes)

*****************************************************************************************

Kötélből/madzagból gyorskötöző: Nemrég találtam ezt az egyszerű kis csomót szemléltető képet a neten, kipróbáltuk az egyel feljebb karöltve pihengető hölggyel, félelmetes a hatás. Elég csak egy szimpla kis csúszó csomót kötni rá, és valami olyanná alakul amit még eloldozni is nehéz, megszabadulni tőle meg egyenesen lehetetlen számára ha a csaj kezeit hátrakötözted vele. Előnye hogy nagyon nehezen oldódik, viszont pont azért mert olyan rém egyszerű, nagyon vágja is a csuklót.. akik vadulnak kötözés közben azoknak nem ajánlom :) Lássuk azt a csomót:

Kötélből/madzagból gyorskötöző:

HandcuffByRope.jpg (23496 bytes)
*****************************************************************************************

Gyorskötöző műanyagszalag: Ezt gondolom ismered, ez egy egyszer használatos de bombabiztos műanyag szalag, ami csak szorulni tud, engedni nem. van több olyan fajtája, ami kimondottan végtagok kötözésére szolgál. De pótolandó tökéletesen megteszi egy csomag elektronikai vagy műszaki boltban kapható nagyméretű kábelkötegelőt, gyakorlatilag ugyanaz. Végtagok összekötéséhez kell minimum egy 7-8 mm széles(3-4 is már bombabiztos, de az még vág), és minimum 40 centi hosszú, lábra 50-es is kellhet. Bombabiztos, de csak olyan hölgyeknek ajánlom akik nem túl kényesek :)

Gyorskötöző műanyagszalag:

gyorskotozo1.jpg (24854 bytes)gyorskotozo2.jpg (24931 bytes)
gyorskotozo3.jpg (22343 bytes)
*****************************************************************************************

Karzsák:  Egy elég egyedi de szintén bombabiztos eszköz, ahogy elnézem hatékonysága a kényszerzubbonyéval majdnem azonos. Összehasonlítva a kényszerzubbony hosszabb viselés esetére a természetesebb karpozíció miatt mindenképpen célszerűbb...

Műbőr karzsák:

karhatrafuzo_aria_1.jpg (17472 bytes)karhatrafuzo_aria_2.jpg (19343 bytes)
karhatrafuzo_aria_3.jpg (17672 bytes)karhatrafuzo_aria_4.jpg (14343 bytes)karhatrafuzo_aria_5.jpg (14985 bytes)
*****************************************************************************************

Golyós Szájpecek(ballgag): Kiegészítő eszköz a játékhoz, szerepe lehet gyakorlati, vagy csak esztétikai. Gyakorlati alkalmazása esetében viselője kiszolgáltatottság érzését fokozza, ez az alanynak sok esetben örömet szerez. Az emberi(főleg az általában kisebb női) szájüreg méretet figyelembe vége a minden esetben 100%-ig használható a 4cm-es golyóátmérő, de ha a szájüreg kitöltésére törekszünk, akkor a 4,5 -4,8 cm golyóátmérő a legjobb. A szájpecek általános használatának célja szerintem leginkább esztétikai, ennek is tudható be az alábbi képeken látható többféle pántozás. Létezik sima tarkópántos, állpánttal kiegészített, de egész fejet körülölelő pántozású, és még nagyon sokféle. Ami miatt személy szerint én szeretem alkalmazni az az, hogy a külvilág felé maximálisan demonstrálja viselője játékos kiszolgáltatottságát, magatehetetlenségét. Akár kedvesünk élménye, akár a látvány a cél, célszerű úgy használni hogy viselője ne legyen képes levenni. Ha ez a képessége megvan, akkor nincs igazán kiszolgáltatva szívünk hölgye a peceknek, ez csökkentheti a közös játék élményét. Persze kötözés nélkül is nyugodtan használható ha Sub hölggyel van dolgunk, ők szabad kezekkel sem veszik ki engedély nélkül, mély tisztelet és hódolat ezért nekik :)  ) Játék élményét fokozva ahogy szívünk hölgyén legjobban használhatjuk:

- Hátrabilincselt kezekkel
- Hátra, vagy kellő mértékben derékhoz lekötözött kezekkel
- Kényszerzubbonyban
- Inverz gúzsba kötözve fej mögé hátrakötött kezekkel(de ha úgy játszunk hogy ügyelünk a részletekre, érdemes figyelembe venni hogy szívünk hölgye így a pecek tarkócsatját elérheti. Ezesetben megoldást jelent ökölbe szorítva a kézfejek vastagabb ruhaneműbe vagy vászonba történő bugyolálása, csuklókon megkötése. Ez amolyan kényszerzubbony kedvesünk ujjainak, ezt követően nyugodtan rögzíthetjük kezeit csomók, csatok, pántok közelébe :)

Golyós szájpeckek és gyűrű pecek:

bg_AN46-08_mod.JPG (19747 bytes)
bg_XB02-18_mod.JPG (18159 bytes)bg_nm_LS1708-29.JPG (21851 bytes)
bg_nm_AN80-40.JPG (10301 bytes)bg_nm_092600322p.JPG (9292 bytes)
009_mod.JPG (30335 bytes)


Vissza a főlapra

_________________________________________________________________________________

AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉNEK ÉS AZ ESETLEGES KAPCSOLATFELVÉTEL FELTÉTELEI:

A  készítővel bármilyen formában történő esetleges kapcsolatfelvétellel vagy az oldal bármely részének megtekintésével EGYÉRTELMŰEN KIJELENTED, hogy ELMÚLTÁL 18 ÉVES.
Az oldal bármely részén bemutatott vagy leírt imitált, játékos, KÖLCSÖNÖS ÉS MINDKÉT FÉL AKARATÁN ALAPULÓ játékos megkötözési, bilincselési, mellfejési vagy bármilyen egyéb módszer, illetve bárminemű saját eszközöd esetleges otthoni kipróbálása vagy alkalmazása értelemszerűen KIZÁRÓLAG CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE történik. Továbbá kijelented, hogy bármely kiszolgáltatottsággal, fétissel kapcsolatos eszköz(bilincs, szájpecek, kötelek stb.) iránt kizárólag csak szakmai célú látogatóként ismeretterjesztő jelleggel érdeklődsz.
A fenti képre kattintással és oldal bármely részének megtekintésével egyértelműen kijelented, hogy ezen feltételeket megértetted, magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted és visszavonhatatlanul elfogadtad.

_________________________________________________________________________________